sobre mi

1-1927

De professió comerciant, de formació química, de passió fotògrafa i de veritat una persona inquieta i curiosa. Sóc mare de dos fills i una filla, estic casada, visc a Reus i alguns mesos de l’any a la Ràpita.

De ben aviat  em vaig enamorar de la natura i dels entorns pròxims a la meva terra, més endavant vaig poder viatjar i va ser aleshores quan em vaig iniciar en el món de la fotografia argèntica amb una càmera canon eos 500N.

Des d’aleshores fins ara i passant pel difícil pas d’aprendre fotografia digital i el seu processat o revelat posterior, no he parat de fotografiar. Sense deixar mai la càmera analògica, la fotografia de paisatge, natura i persones han estat i són encara la meva gran passió.

M’agrada passejar acompanyada de família i amics, m’agrada conèixer indrets nous d’arreu del món, però mai em canso de fotografiar a la meva gent i els impressionants paratges que tinc al costat de casa.

El meu equip bàsic és: una càmera canon 6D + 24-105mm, una canon 500d + 18-270mm, 10-24mm, canon eos 500 N +28-80mm, 100-400mm. Quan disparo amb les càmeres digitals ho faig amb format RAW i edito  amb Lightroom, mai utilitzo  photoshop en els meus processats.

M’expresso a través de la fotografia, m’explico millor amb la càmera que amb les paraules. Intento reflectir en cada imatge les meves inquietuds, les passions, les pors, les decepcions, les alegries…, el món tal com jo el veig.

El meu caràcter inquiet em fa seguir dia a dia endavant, descobrint el món i  les persones a través de l’objectiu, sempre amb la meva càmera amunt i avall buscant nous projectes i noves motivacions.

Gràcies per fer una mirada al meu treball.

Meritxell Perpiñá Masip (Reus, 1972)